Un any mes es celebra  la diada del poble de Menorca, Sant Antoni, i com es habitual el Centre Cultural i Esportiu de Sant Lluis i el Consell Insular de Menorca organitzen el campionat per equips del JOC DE LA BOLLA.

Aquesta setmana han començat les primeres partides classificatòries per sabre els dos equips que disputaran la final programada per el dissabte 21 a les 18:00 al local social del CCE situat al carrer Sant Lluis 56 (bar rest. LA BOLLA ).

Amb l’ inscripció de 4 equips formats per 6 jugadors cadascun i amb el reglament habitual s’estan duent a terme les partides del tradicional Joc, varen començar el dimarts dia 10 amb l’enfrontament de: Els Moliners – Mosses i Companyia, amb victòria per el primer equip.

el dimecres va ser el torn de Es 9 Mosset – Es Tords Negres,  amb victòria per els 9 Mossets després d’una durada de dues hores i trenta-cinc minuts.

Avui serà el torn de Es Tords Negres – Mosses i Companyia.

Per la propera setmana dimarts 17 s’enfrontaran Es 9 Mosset – Es Moliners i dijous l’ultima partida classificatòria que enfrontarà els equips Es 9 Mosset – Mosses i Companyia.

Una volta acabada la classificatòria es farà el recompta de victòries per saber els dos equips que s’enfrontaran dissabte 21, en cas d’empat es recontaran els punts a favor i en contra dels equips implicats.

Des de el CCE Sant Lluis i el CIME convidem a totes les persones interessades en conèixer aquest particular JOC DE LA BOLLA, a participar com a espectador al JUGADERO, degut a ser l’únic que existeix a Menorca i arreu del mon

Per el dissabte 21 s’espera la presencia del Conseller d’esports Miquel Company per fer entrega dels trofeus els guanyadors i participants, cal destacar la que des de el CIME estan ajuda’n i potegin aquet JOC com a únic i autòcton. Agrair també l’ importància dels participants i l’interes en aquets tipus de campionats

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.