El CCE Sant Lluís és de nou, un dels candidats al Projecte del Club Bonacompra d’ajudes a entitats sense anim de lucre del que celebra la 10a edició. L’anterior vegada que el CCE es va presentar a aquest projecte es va quedar a un sol vot d’obtenir l’ajuda de 1000 €, pel que aquesta vegada es necessita més ajuda si cal per ser un dels 8 projectes escollits.

Novament, la nostra Entitat presenta el seu projecte de substitució del marcador del Camp de Futbol de Ses Canaletes que porta espatllat des de fa un temps i en el qual el fabricant i tècnics consultats ens indiquen que ha de ser substituït. Per això, necessitem l’ajuda de el màxim nombre de gent perquè voti en la pàgina web del Club Bonacompra a l’opció del CCE Sant Lluís.

El mètode és fàcil i senzill, s’ha d’accedir a la seva pàgina web, http://bonacompra.net/tags/Candidaturas i buscar l’opció del CCE Sant Lluís, un cop allà heu de donar al link de “Vota aquest Projecte” i introduir posteriorment el nombre de la vostra targeta Bonacompra i donar clik sobre “Entrar”.

D’aquesta manera fàcil i senzilla haureu col·laborat amb un simple clic en que el nostre projecte sigui elegit. Les votacions es poden fer a partir del 28 d’Abril fins al 13 de Maig i els resultats seran publicats a la seva pàgina web un cop finalitzat el recompte.

És el moment de donar un suport massiu al nostre projecte per poder aconseguir una ajuda important per poder substituir l’actual marcador del Municipal de Ses Canaletes.

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.