Les renovacions continuen a un bon ritme fruit de l’intensa feina desde la coordinació. Un altre que ja ha donat el “si vull” al CCE Sant Lluís es na Toñi Soler, que continuarà una temporada mes al club, sumant-se a les ja anunciades.

Na Toñi du ja tres anys al CCE Sant Lluís, en els que ha estat monitora de l’escoleta i ajudant de na Rita al Mini femení a més d’estar també d’ajudant al Mini masculí.

La pròxima temporada a més d’entrenar a l’escoleta, serà la primera entrenadora del Infantil Femení, per lo que s’independitzarà de na Rita, la seva primera entrenadora al llarg d’aquets tres anys. L’hi ha arribat l’hora de demostrar tots els seus coneixements i ho podrà fer amb aquet bot que significarà per ella el canvi de categoria.

Si al Mini femení hi haurà la jugadora Cadet, Marta Tudurí, com ajudant, al Infantil femení serà n’Andrea Pons la qui ajudarà a na Toñi com a segona entrenadora.

Na Toñi ha mostrat una total implicació amb el CCE Sant Lluís, estant disposta en qualsevol moment a donar una mà d’ajuda, de fet enguany s’ha convertit en col.laboradora de la nostre pàgina web, en la secció “Un Dijous amb…”.

Les seves fotos a més de nutrir a la nostre pàgina web, han servit també per ilustrar notícies relacionades amb el nostre club a mitjans de comunicació com esportsmenorca.com o basquetbalear.com.

Si una renovació sempre es una bona notícia, aquesta ho es encara més, al tractar-se d’una dona de club. Per tant esteim d’enhorabona, les renovacions de la gent de la casa van a un bon ritme i al llarg dels pròxims dies tindrem més noticies al respecte.

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.