Demà divendres l’equip Cadet femení CCE Sant Lluís-Sa Musclera partirà rumb Mallorca a disputar el Campionat de Balears de la categoria, que dona accés al Campionat d’Espanya que es disputarà a Guadalajara. Les lluisseres partiran a les 9:15 hores desde l’Aeroport de Menorca amb tota l’il.lusió del mon, amb ganes de debutar a un Campionat que se li havia resistit en alguna ocasió.

Sense rès a perdre, aquest Campionat s’ha de pendre com un premi a la gran temporada realitzada, llevant-se qualsevol tipo de presió, saltant a la pista a disfrutar de l’experiència, sense renuciar a rès, per suposat, però amb la conciència de que ja s’han realitzat els deures i tot el que vengui al Campionat serà un nou premi.

cadet femeni 2Els entrenadors solen dir d’aquets tipos de campionats que es fonamental el primer partit. Un bon primer partit fà que l’equip es cresqui i tengui opcions fins el darrer dia. Aquest primer partit serà devant el campió de l’illa veina, el Sant Josep, i a la seva pròpia pista, a partir de les 19 hores. Abans, a les 17 hores encetaran el Campionat el Puig d’en Valls i l’Imprenta Bahia.

Dissabte els partits es traslladen al Poliesportiu Toni Servera. A les 10 hores serà el torn del Sant Josep i  el Puig d’en Valls. A les 12 les lluisseres jugaran contre el segon classificat mallorquí, l’Imprenta Bahia. El darrer dia de competició a les 10 hores, el CCE Sant Lluís s’enfrontarà al campió eivissenc, el Puig d’en Valls, per tancar la competició els dos equips mallorquins.

Carla, Helena, Blanca, Andrea Pons, Julia, Marta, Cristina, Dhania, Denisa, Sara i Andrea Tudurí, entrenades per en Paco i n’Isma. Elles seran les encarregades de pasetjar el nom del CCE Sant Lluís a Mallorca. Sense oblidar-nos de n’Abril i na Maria que no podran viatjar amb l’equip.

A les 13:30 hores està prevista de ceremònia d’entrega de trofeus en la que esperam, les blaves puguin ser protagonistes, per que no?, i donar la sorpresa a Mallorca.

Molta sort¡¡¡.

Fotos: Toñi Soler

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.