He fallat més de 9.000 tirs en la meva carrera. He perdut gairebé 300 partits. 26 vegades han confiat en mi per assumir el tir que guanyava el partit i l’he fallat. He fracassat una i altra vegada en la meva vida i és per açò que he tingut èxit (reflexió d’un tal Michael Jordan).

— Premini (trobades)

Vam compartir un entretingut matí de bàsquet amb els companys del CB La Salle Mahón. Les cares i els gestos dels practicants més menuts de l’esport de la pilota grossa són el millor reflex de les sensacions generades en aquesta trobada.

— Mini femení (Copa)

CB La Salle Mahón 58 – 8 CCE Sant Lluís

— Mini masculí (Copa)

CB Boscos A 73 – 53 Associació de Comerciants CCE Sant Lluís

Partit seriós a la pista del segon classificat. Joc de pista petita i de ritme frenètic amb un rival que treballa una defensa pressionant a tota pista molt ben portada i amb rotacions complicades de llegir i atacar en aquestes edats. Tot i així, bon joc de sortida de pilota, minimitzant les perdues i involucrant a un gran nombre de jugadors en la conducció de pilota i en la presa de decisions en situacions de 1c1.
 
Dos punts importants a destacar:
 
1. Defensiu: Millora defensiva a mitja pista després de l’aturada nadalenca, on sembla que tots els jugadors comencen a entendre el treball de responsabilitat individual sobre el seu emparellament, pero també el rol d’estar atents a la pilota per ajudar i aturar possibles amenaces desde el bot o el joc sense pilota.
 
2. Ofensiu: Aparició d’equilibri ofensiu en el joc estàtic on vam respectar molt més els espais entre jugadors i el joc sense pilota amb l’introducció dels talls.
 
Contents per haver competit cada quart i amb ganes de seguir creixent i millorant a la LLIGA!
 
— Infantil masculí (Copa)
 
CD Alcázar B 17 – 67 CCE Sant Lluís
 
— Cadet femení (Copa)
 
CB La Salle Mahón 66 – 56 Aquitania CCE Sant Lluís
 
Partit molt dur i treballat per part de les nostres cadets blaves a pista de la Salle Mahón. Derrota en el temps extra, després d’estar a remolc durant tot el partit i havent arribat als últims minuts amb opció de guanyar la cita.
 
S’ens va fer molt difícil i llarg atacar durant 40 minuts una defensa individual i zonal molt tancada que va aconseguir colapsar molt bé la zona, pero ens permetia tirar de tres amb molta facilitat. El nostre encert no va ser el suficient i no va obligar a les blanques a buscar alternatives defensives que ens permetessin trobar més forats a prop de la cistella, a deixar més espais en el joc sense pilota i en l’1c1. 
 
El nostre rebot defensiu va ser aproximadament del 55%, és a dir que per cada rebot defensiu que agafàvem, concedíem una possesió extra a les rivals. La nostra gestió de faltes també va ser pobre. Tot i ser l’equip que va presentar un esquema defensiu més complexe i que més va arriscar a tota pista, les nostres decisions a l’hora de ficar les mans, realitzar les rotacions o buscar els contactes, ens van portar a estar molt carregades de faltes molts minuts i no es va poder seguir el pla inicial de partit.
 
Es va lluitar i es va veure una gran millora defensiva general en l’equip pero ens va faltar frescor a l’atac i el punt més important va ser la gestió dels últims minuts on vam tenir problemes a l’hora de gestionar emocions i mantenir-nos concentrades, fet que es va pagar car regalant faltes, donant opcions de tirs lliures a les rivals, no estant segures des de la línia d’un punt i donant com a consequència que algunes jugadores no poguessin participar a la pròrroga per 5 faltes.
 
Ara ve una LLIGA on el bloc ha de créixer per ser encara més fort a MIG i a LLARG termini, seguir treballant, aprendre dels nostres errors i el més important, ser valentes per afrontar una millora integral individual que portarà a ser millor l’equip!
 
— Cadet masculí (Copa)
 
CB La Salle Mahón 73 – 74 CCE Sant Lluís
 
— Júnior masculí (Interilles)
 
Ciutat d’Inca 67 – 65 CCE Sant Lluís
 
Parcials: 16-14; 18-15; 16-12; 17-24.
Anotadors: Pau Pons (18), Jordi Pons (17), Isma Gomila (13), Miquel Pons (6), Gerard García (6), Raúl Llufriu (3), Gerard Gascón (2), Guillem Gomila, Jack Martí, Dani Pérez, Oliver Rincón i Miquel Tudurí.
 
Destacada posada en escena de l’equip de Félix Olives i Martí Huguet, en la històrica estrena a la competició balear. Debutar en pista contrària i a un emplaçament d’alta competició com el Palau d’Esports d’Inca incrementa el mèrit d’un grup que va competir en tot moment i fa tenir la opció a la victòria fins les darreres possessions.
 
Miquel Pons va ser l’autor de la primera cistella blava en aquesta competició (0-2). Tanmateix, l’equip es va refer d’un 16-6 inicial fins a igualar-lo amb un parcial de  0-10 al naixement del segon quart. L’adversari mallorquí va seguir posant a prova la nostra resistència amb petits parcials, als quals sempre vam tenir resposta.
 
El més important, un 50-39 (10-1) cap al final del tercer període, que va merèixer una lluïda reacció en l’inici del darrer quart, fins a situar-nos 54-53 (4-14), després d’un triple d’Isma Gomila. L’estira-i-afluixa continuà (60-53), però cinc punts de Jordi Pons ens va obrir les portes del triomf a l’entrada del darrer minut (66-65), victòria que finalment es decantà del costat local.
 
— Sénior masculí (Lliga Balear)
 
CB Ferreries 72 – 85 Insotel CCE Sant Lluís
 
Competir per aprendre, aprendre per competir. Jugar i xalar, sempre!
 
#somblaus #somblaves #comeonblues #IllesdeBàsquet

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.