Per na Marta Tudurí, na Blanca Lozano, na Cristina Camps i n’Andrea Sánchez acaba una etapa a nivell esportiu. Tanquen la seva etapa Júnior per anar a estudiar a l’Universitat. Fins aquí, rès de diferent amb molts altres jugadors que es tròben en el seu càs.

El seu final d’etapa el fà especial un fet. Elles 4 van començar a jugar juntes a bàsquet al club desde ben petites, a la categoria Benjamí, quan el bàsquet femení gairabé no existia dins el club. Elles van ser la generació que va donar temporada 2006-2007estabilitat CCE Sant Lluís femení. Avui en dia es gairabé impensable no tenir equip en una categoria en concret, pero en aquell temps, com hem dit abans, no hi havia estructura de bàsquet femení.

Va ser l’any 2003 quant na Marta Tudurí, juntament amb n’Adriana Cardona, començàven la seva aventura dins el bàsquet, de la mà den Nando Moya. N’Adriana va acabar la seva etapa júnior a Sant Lluís la passada temporada. L’any 2004 eren na Cristina i n’Andrea les que començaven i l’any seguent va ser el torn de na Blanca. Desde llevors 10 anys juntes.

Temporada 2005/2006

Temporada 2005/2006

Ha estat una dècada ininterrompuda de bàsquet a la secció femenina, en la que les 4 jugadores han anat de la mà. Desde la categoria Benjamí, passant per la Mini, Infantil, Cadet i Júnior. 10 anys carregats d’exits, no ja només a nivell esportiu si no a nivell humà, creixent com a jugadores però també com a persones.

Na Marta, na Blanca, na Cristina i n’Andrea, d’una manera o s’altre tenen passat blau en les seves famílies. El pare de n’Andrea ha estat jugador i entrenador del nostre club, la mare de na Cristina va ser una de les jugadores de l’equip sénior femení. El germà de na Blanca també ha estat integrant com a jugador de la Secció de Bàsquet, i na Marta té a la seva germana petita jugant en les categories menors actualment, a més de tenir al seu pare que ha estat jugador del club. A més de jugadors del club, els pares de les 4 han estat col.laboradors actius del club, fent de delegat d’equip, o delegat de camp en diverses temporades i mostrant sempre una total implicació amb el CCE Sant Lluís.

temporada 2009-2010 infantilEntrenadors com en Nando Moya,  na Rocio, n’Edu, n’Adrià, en Samu, na Vanesa, na Maria, en Gino, en Jose Carlos, en Martí, na Rita, en Miquel, en Paco, n’Isma, en Carlos, en Biel, en Xavi, na Mariajo, na Toñi i en Joan han col.laborat en el seu creixement com a jugadores i, per damunt de tot, com a persones.

El títol de Campió de Menorca Cadet femení i la participació en el Campionat de Balears van ser un dels punts culminants, aunque no l’únic. El punt culminant va ser la classificació per les Fases Interilles Júnior femení, fent un gran paper.

Aquesta temporada ha estat la darrera, i la despedida s’ha produit amb el títol del Campionat de Copa de Menorca conquistat a Ferreries a la Final a 4.

Temporada 2013/2014

Temporada 2013/2014

A part de jugadores, també han col.laborat com a monitores/entrenadores dels més petits del club.

El passat cap de setmana, el club, conjuntament amb els pares, van oferir un petit homenatge en reconeixement a la seva trajectòria al club, i  involuntàriament, col.laborar en que la Secció femenina del club estigui avui més viva que mai.

Ara s’obre una nova etapa a les seves vides, una etapa en la que esperem que el bàsquet continui estant present, i que a la seva tornada a Menorca puguin tornar al club, i per què no, tornar a recuperar l’equip sénior.

Molta sort a les 4!!!

Desde aquesta pàgina un agraiment especial per en Paco Tuduri i en Miquel Camps, que han aportat material fotogràfic i dades que han ajudat a fer aquest petit reportatge.

Fotos: Toñi Soler/Paco Tudurí/Miquel Camps

Equip campió de lliga cadet. Temporada 2012/2013

Equip campió de lliga cadet. Temporada 2012/2013

Homenatge a les 4 jugadores a la Diada 100% CCE

Homenatge a les 4 jugadires a la Diada 100% CCE

Temporada 2005/2006

Temporada 2005/2006

Participació al Campionat de Balears Cadet. Temporada 2013/2013

Participació al Campionat de Balears Cadet. Temporada 2012/2013

Torneig Menut de Ciutadella. Any 2009

Torneig Menut de Ciutadella. Any 2009

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.