El segon equip a ser presentat de la secció de futbol és l’Infantil A, amb una plantilla completa de nascuts a l’any 2002 amb la direcció tècnica de Beni Fuxà i Alex Gonzalez com màxims responsables d’aquest conjunt.

En les seves files compten amb un total de 14 jugadors i que cada cap de setmana s’uneixen a ells alguns dels jugadors de la plantilla de l’Infantil B per completar la convocatòria. Per primera vegada en molts anys, la nostra Entitat comptará amb dos equips infantils en competició, donada que la franja d’edat d’aquesta categoria és per als nascuts l’any 2002 i 2003. Donat el gran nombre de jugadors d’aquestes edats, des de la coordinació es va decidir per aquest format de dos equips exclusius cadascun de la seva edat i que d’aquesta manera beneficiària a tots, ja que tant els del B com els del A tindrien partit cada cap de setmana que al final és el que volen els jugadors.

Amb un sol porter a les seves files, Aaron Febrer, els 13 jugadors de camp, estan competint en aquesta primera fase de la Copa Infantil al grup 1ª Regional amb un total de vuit equips més pel que cada cap de setmana un té jornada de descans. Centrat el cos tecnic en anar mostrant els coneixements tàctics, tècnics i psicològics de la seva edat i amb la fam per aprendre de tota la plantilla la feina és més sencilla cosa que els jugadors agraeixen ja que l’atenció amb ells és més personalitzada amb els pocs efectius amb els que es compte en les sessions d’entrenament.

La plantilla de l’Infantil A està formada per.

Aaron Febrer

Ariadna Segui

Jose Pulido

David Sanchez

Abel Gonzalez

Adria Olives

Daniel Ramirez

Eloy Garcia

Fernando Danuzzo

Sergi Pons

Guiem Bosch

Sergi Lopez

Nil Moll

Xavi Fernandez

Entrenadors: Beni Fuxa, Alex Gonzalez

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.