Una de les categories més completes pel que fa a nombre jugadors és sense cap dubte la dels Benjamins de primer any que aquesta temporada estrenen categoria i noves dimensions de terreny de joc, ja que donen un pas més en la seva formació i salten al camp de F8 per disputar tant els seus entrenaments com els seus partits alla.

Aquest grup de jugadors nascuts tots ells l’any 2007, estan dividits de la mateixa manera que els alevins en el grup B i C que utilitzen el mateix format d’entrenaments i partits que els seus germans majors del 2005. La plantilla està formada per un total de 29 jugadors dels quals tres d’ells són porters, Luca, Iker i Pau que tenen la difícil papereta de, almenys intentar, deixar la seva porteria a zero cada partit.

Per a aquest grup també es compta amb fins a quatre entrenadors, tots ells titulats, que fan que es divideixin en subgrups en cada entrenament, per després dividir-se en dos equips amb els seus dos entrenadors cadascun d’ells per als partits oficials. Lluis, Victor, Jaume i Toni Vinent són els encarregats de dur a bon port a aquest grup de nois que estimen el futbol i gaudeixen de cadascuna de les sessions.

La plantilla al complet dels Benjamins B i C està formada per.

Luca Baccigalupo

Pau Andreu

Jordi Pons

Jordi Tuduri

Iker Segui

Iker Rotger

Bruno Quevedo

Dani Quevedo

Aleix Ferragut

Andreu Ferragut

Marc Huguet

Marc Mascaro

Kevin Casado

Ruben Saura

Fausto Lara

Blai Barcelo

David Lara

Sergi Palliser

Lucas Corbacho

Oriol Pons

Oscar Sanchez

Pau Pons

Pau Martinez

Unai Fullana

Tobias Migue

Borja Pons

Lluc Enrich

Sergi Cardona

Victor Monros

Entrenadors: Lluis Muñoz, Victor Ferrando, Jaume Serra i Toni Vinent

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.