Desprès de les partides classificatòries disputades durant les dues setmanes anteriors el dissabte 21 es va disputar la final per equips del JOC DE LA BOLLA emmarcat dins el programa de  SANT ANTONI i promogut per el CCE SANT LLUIS i el CONSELL INSULAR DE MENORCA.

A la final arribaven els equips “ES 9 MOSET” i “ES MOLINERS” desprès de classificar-se amb 2 i 3 victòries respectivament en les rondes de classificació. A les 18 h començava la partida amb la salutació pertinent dels dos capitans i el posterior sorteig per sapiguer quin equip obria la bollada amb l’avantatge de poder tirar el “boll” i fer el joc mes propici per les qualitats dels jugadors, hi ha que tenir en conta que no tots saben col·locar la bolla a tots els llocs del jugadero, es per això que hi ha capitans que els hi agrada jugar de “guardia-civil”, “carabinero”, “vora-vora”, llarg o curt;  jugadors que juguen de “finor” i d’altres “d’arrossegador” o “tiradors per banda” i algun de “tirador de cop”.

Els punts s’anaven sumant de mica en mica en un i altre casiller, la partida havia començat igualada amb una seria de punts molt disputats per les dues bandes, va ser l’equip Es 9 Mosset qui va agafar l’avantatge i, encara que els Moliners u van posar molt difícil, ja no van deixar escapar  el marcador, amb una puntuació final de 12 a 9.

La partida va acabar amb la salutació de tots els finalistes davant els aplaudiments dels assistents que es van apropar per veure i conèixer un poc mes aquest “joc”, únic arreu del mon i que nomes es practica  a Sant Lluis al jugadero situat a l’edifici del CCE Sant Lluis (bar La Bolla).

Va ser el president de la entitat, Rosendo Pons, qui va fer entrega dels trofeus els guanyadors i un detall a tots els participants, un total de 24. El president va disculpar la presencia del conseller d’esports Miquel Company qui a darrera hora no va poder assistir per les inclemències del temporal que estava sofrint l’illa, va agrair un any mes a tots els jugadors la seva implicació per mantenir aquet joc viu i va fer una crida perquè la gent que juga s’animi a disputar aquests tornejos i també a la gent jova que a de ser el relleu per mantenir es “jugadero” en actiu i no deixar perdre el “JOC DE LA BOLLA”

  RESULTATS

 PARTIDES CLASSIFICATORIES

ES MOLINERS 12-MOSSES I COMPANYIA 7

ES 9 MOSSET 12-ES TORDS NEGRES

ES TORDS NEGRES 12-MOSSES I COMPANYIA 0

ES MOLINERS 12- ES 9 MOSSEST 5

ES MOLINERS 12- ES TORDS NEGRES 5

ES 9 MOSSET 12- MOSSES I COMPANYIA 3

FINAL

ES 9 MOSSET 12- ES MOLINERS 9

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.