El 2020 és, sens dubte, un dels anys més complicats de les nostres vides. Per sort, s’està arribant a la recta final i una manera positiva d’afrontar-ho és amb l’ambició de voler sumar tres punts en la trobada davant el CD Migjorn (dissabte, 18 :00 h.). Amb aquesta idea arriba l’equip de Víctor Pérez al duel davant els de Joan Barber després de l’enfrontament entre tots dos del passat diumenge (4-0, a Los Nogales).

El partit de la setmana passada va ser sens dubte, un dels més fluixos que ha jugat l’equip lluisser en els últims mesos i vol canviar la imatge donada a Es Migjorn. Per a això haurà de tornar a la senda d’anteriors trobades i fer un pas al capdavant per a aconseguir sumar un triomf que l’enganxaria a les primera places de la classificació general. Per a això, el tècnic lluisser haurà de fer front a les baixes amb les quals compte i adaptar l’equip i el dibuix als jugadors disponibles.

Els de Joan Barber per la seva part que arriben amb ple de victòries, no vol perdre de vista al CD Mercadal, amb el qual comparteix lideratge, situació que li pot generar ansietat en moments determinats del partit si els locals aconsegueixen portar la competitivitat fins al final. Amb aquest clar objectiu arriben els blaus, no perdre la cara al partit en cap moment, saber sofrir en moments concrets del partit i aprofitar les ocasions per a fer mal al seu rival.

La trobada, que podrà seguir-se en directe a través del nostre canal de Youtube (Directe), serà l’últim del 2020 que viurà Ses Canaletes, en un any en què els lluissers han demostrat un creixement personal i com a equip que tenen que demostrar en la trobada davant els de Joan Barber per a tancar amb un somriure aquest maleït 2020.


El 2020 es, sin duda, uno de los años más complicados de nuestras vidas. Por suerte, se está llegando a la recta final y una manera positiva de afrontarlo es con la ambición de querer sumar tres puntos en el encuentro ante el CD Migjorn (sábado, 18 :00 h.). Con esta idea llega el equipo de Víctor Pérez al duelo ante los de Joan Barber después del enfrentamiento entre ambos del pasado domingo (4-0, en Los Nogales).

El partido de la semana pasada fue sin duda, uno de los más flojos que ha jugado el equipo lluisser en los últimos meses y quiere cambiar la imagen dada en Los Nogales. Para ello deberá volver a la senda de anteriores encuentros y dar un paso al frente para conseguir sumar un triunfo que le engancharía a las primera plazas de la clasificación general. Para ello, el técnico lluisser deberá hacer frente a las bajas con las que cuenta y adaptar el equipo y el dibujo a los jugadores disponibles.

Los de Joan Barber por su parte que llegan con pleno de victorias, no quiere perder la estela del CD Mercadal, con el que comparte liderato, situación que le puede generar ansiedad en momentos determinados del partido si los locales consiguen llevar la competitividad hasta el final. Con ese claro objetivo llegan los azules, no perder la cara al partido en ningún momento, saber sufrir en momentos concretos del partido y aprovechar las ocasiones para hacer daño a su rival.

El encuentro, que podrá seguirse en directo a través de nuestro canal de Youtube Directo , será el último del 2020 que vivirá Ses Canaletes, en un año en el que los lluissers han demostrado un crecimiento personal y como equipo que deben referndar en el encuentro ante los de Joan Barber para cerrar con una sonrisa este maldito 2020.

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.