Com sabeu, enguany després d’uns quants anys contem amb equip Sènior Femení a les nostres files, assolint així la totalitat de categories femenines a la secció de bàsquet del Club. Aprofitant que la ocasió s’ho val, ens atraquem a veure-les abans de començar l’entrenament per veure què ens conten.

Amb un total de 10 jugadores, estem al davant d’un equip ferm i convençut, que de ben segur ens donarà molt joc aquesta temporada. Les benjamines del grup són na Marina Gómez i na Paula Molina, fonts inesgotables d’energia. A l’altre cantó, Aina Olives, la més veterana, ens aportarà experiència i aplom. Conformen la resta de la plantilla Carla Olivé, Marta T. Mercadal, Ariadna Victori, Marta Tudurí, Verónica Pieres, Maria Taltavull i Mireia Carreras.

És un orgull afirmar que 6 de les 10 jugadores han crescut al Club, deixant de jugar-hi tan sols els anys que, pels seus estudis, es trobaven fora de l’illa. I tres d’elles, na Paula, na Carla i na Marta T. Mercadal són també entrenadores del Club. Està clar que un gran cor blau acompanya l’equip!

Un projecte com aquest, necessitava un director d’orquestra compromès i d’experiència demostrada. No vam tenir cap dubte a l’hora de proposar-ho a Miquel Tudurí, qui amb més de 30 anys de vinculació amb el Club, primer com a jugador i després com a entrenador, és un valor segur. Acompanyant-lo a la banqueta hi trobem en Rosendo, com a entrenador ajudant i na Rita i en Rafael com a delegats, tancant així un equip de treball encoratjador.

Estem segurs que donaran guerra aquesta temporada, i encara més de que ens trobem davant d’un equip fort que, segur, ens brindarà més d’una alegria en temporades futures. Dimarts 27, a les 21:15hs, s’estrenen a Es Castell i amb aquest escrit esperem que els arribin tots els ànims que no els podrem donar en directe degut a que el partit es jugarà a porta tancada.

Ben tornades a casa, sèniors!


De tertulia con el Senior Femenino

Como sabéis, tras varios años volvemos a contar con equipo Senior Femenino en nuestras filas, logrando así la totalidad de categorías femeninas en la sección de baloncesto del Club. Aprovechando que la ocasión lo merece, nos acercamos a verlas antes de que empiecen el entrenamiento para ver qué nos cuentan.

Con un total de 10 jugadoras, estamos frente a un equipo firme y convencido, que seguro que nos dará mucho juego esta temporada. Las benjaminas del grupo son Marina Gómez y Paula Molina, fuentes inagotables de energía. En el otro extremo, Aina Olives, la más veterana del equipo, nos aportará experiencia y aplomo. Componen el resto de la plantilla Carla Olivé, Marta T. Mercadal, Ariadna Victori, Marta Tudurí, Verónica Pieres, Maria Taltavull y Mireia Carreras.

Es un orgullo afirmar que 6 de las 10 jugadoras han crecido en el Club, dejando de jugar sólo los años que, por sus estudios, se encontraban fuera de la isla. Y tres de ellas, Paula, Carla y Marta T. Mercadal son también entrenadoras del Club. ¡Queda claro que un gran corazón azul acompaña al equipo!

Un proyecto como éste, necesitaba un director de orquesta comprometido y de experiencia demostrada. No tuvimos ninguna duda a la hora de proponérselo a Miquel Tudurí, quien contando con más de 30 años de vinculación con el Club, primero como jugador y luego como entrenador, es un valor seguro. Acompañándolo en el banquillo encontramos a Rosendo como entrenador ayudante y a Rita y Rafael como delegados, cerrando así un equipo de trabajo alentador.

Estamos seguros de que van a dar guerra esta temporada, y aún más de que nos encontramos ante un equipo fuerte que, seguro, nos brindará más de una alegría en temporadas futuras. El martes 27, a las 21: 15hs, se estrenan en Es Castell y con este escrito esperamos que les lleguen todos los ánimos que no les podremos dar en directo debido a que el partido se jugará a puerta cerrada.

Bienvenidas de nuevo a casa, Seniors!

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.