Foto: CCE Sant Lluís

Aquest cap de setmana arriba la segona cita com a visitant per als primers equips, masculí i femení, en el qual s’esperen partits tremendament igualats per a tots dos i que poden ser fonamentals per a l’esdevenir de la resta de la temporada.

REGIONAL PREFERENT

La jornada 13, segona de primera volta segons el format de calendari COVID, es disputa aquest dissabte a Ciutadella (16.00 hores) amb el partit entre la UE Sami i els de Víctor Pérez. Després de l’empat entre tots dos en la trobada disputada a Ses Canaletes aquest últim cap de setmana (1-1), els lluissers buscaran obtenir tres punts en una sortida complicada i davant un rival de categoria. Els de Raúl Capó, un dels aspirants al títol, ja van demostrar aquesta condició en el partit d’anada, encara que també van sofrir davant un Sant Lluís que va competir l’encontre de principi a fi i fins i tot va poder aconseguir deixar els tres punts en el seu caseller. Després de l’empat final els blaus volen continuar sumant per a posicionar-se al més aviat possible en la part alta de la taula i així acabar aquest segon bloc de la competició amb grans sensacions.

LLIGA FEMENINA AUTONÒMICA

Santa Ponsa serà on arrencada el segon bloc de partits per a les noies de Javier Zurbano després dels primers enfrontaments directes davant el Son Sardina At., partit que es disputarà el diumenge a les 13.00 h. en terres mallorquines. Important partit per a les nostres en cerca d’un segon triomf a domicili, davant al que a priori, serà un altre rival directe per a l’accés a la lligueta pel títol. No obstant això, no ho tindran res fàcil davant el Santa Ponsa, que igual que les lluisseras, va aconseguir vèncer en els seus dos primers partits, en el seu cas davant l’Independiente Camp Redó, i que li permeten comandar la classificació pel average general. Les de Javier Zurbano, recuperen per a la trobada a Kira Viedma, que no va estar a la disposició del grup per sanció, i que torna per a aportar el seu granet de sorra amb l’objectiu de tornar de terres mallorquines amb els tres punts.

Després del doble enfrontament davant el Son Sardina At. i després d’una setmana d’aturada pel calendari, s’encara el seu segon duel de l’any com a visitant amb un bon test per a mesurar les aspiracions de les unes i les altres en aquesta competició.

Declaracions de Víctor Pérez i Jordi Enseñat

Declaracions Javier Zurbano i Africa Segui


Este fin de semana llega la segunda cita como visitante para los primeros equipos, masculino y femenino, en el que se esperan encuentros tremendamente igualados para ambos y que pueden ser fundamentales para el devenir del resto de la temporada.

REGIONAL PREFERENTE

La jornada 13, segunda de primera vuelta según el formato de calendario COVID, se disputa este sábado en Ciutadella (16:00 horas) con el choque entre la UE Sami y los de Víctor Pérez. Tras el empate entre ambos en el encuentro disputado en Ses Canaletes este último fin de semana, los lluissers buscarán obtener otros tres puntos en una salida complicada y ante un rival de categoría. Los de Raúl Capó, uno de los aspirantes al título, ya demostraron esa condición en el partido de ida, aunque también sufrieron ante un Sant Lluís que compitió el encuentro de principio a fin e incluso pudo conseguir dejar los tres puntos en su casillero. Tras el empate final (1-1) los azules quieren seguir sumando para posicionarse lo antes posible en la parte alta de la tabla y así acabar este segundo bloque de la competición con grandes sensaciones.

LIGA FEMENINA AUTONOMICA

Santa Ponsa será donde arranque el segundo bloque de partidos para las chicas de Javier Zurbano tras los primeros enfrentamientos directos ante el Son Sardina At, encuentro que se disputará el domingo a las 13:00 h. en tierras mallorquinas. Importante partido para las nuestras en búsqueda de un segundo triunfo a domicilio, ante al que a priori, será otro rival directo para el acceso a la liguilla por el título. Sin embargo, no lo tendrán nada fácil ante el Santa Ponsa, que al igual que las lluisseras, consiguió vencer en sus dos primeros encuentros, en su caso ante el Independiente Camp Redó, y que le permiten comandar la clasificación por el average general. Las de Javier Zurbano, recuperan para el encuentro a Kira Viedma, que no estuvo a disposición del grupo por sanción, y que vuelve para aportar su granito de arena con el objetivo de regresar de tierras mallorquinas con los tres puntos.

Tras el doble enfrentamiento ante el Son Sardina At. y tras una semana de parón por el calendario, se encara su segundo duelo del año como visitante con un buen test para medir las aspiraciones de unas y otras en esta competición

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.