Foto: Julia Riera

Segon partit de la temporada com a local per a l’equip de Víctor Pérez i nou exercici de solidaritat i bona feina per part del CCE Sant Lluís que en un partit contra un rival fort va tornar a demostrar que està per a competir davant qualsevol equip. Un empat (1-1) consolidat en la suma de l’esforç col·lectiu en la part posterior i l’afegit de la inspiració individual en camp d’atac amb un super gol d’Alex Pons en el 58 que feia justícia al treball dels blaus. Ajustant el joc ofensiu en la segona part i la inspiració d’una urpada quan l’equip més el necessitava va donar un punt de valor als de Ses Canaletes.

Santi, Toni, Dani Peñato, i Alex era el quartet ofensiu de sortida més l’incansable treball de Joan Orfila i Juan Carlos en el centre del camp, facilitava el treball als quatre de darrere i a Oscar Pons. Durant el primer tram del partit, tots dos equips volien fer-se amos del rumb del partit, però la labor defensiva s’imposava a la faceta ofensiva, només un tret de Santi Romero en el 17 de partit que va marxar fora fregant el pal de la meta de Saurina va ser l’acció més important d’aquests primers 30 minuts. En el tram final del primer temps es va moure el marcador, una pilota a l’esquena d’Iván va acabar amb aquest últim derrocant a un jugador visitant, pena màxima transformada per Nasi Cortés i petit avantatge per als de Raúl Capó (0-1, min. 31). Just quan el temps del primer acte anava a arribar al 45, un servei de cantonada botat per Toni Vinent va trobar el cap de Joan Orfila a l’interior de l’àrea, però la seva rematada va acabar a les mans de Saurina quan la parroquia lluissera cantava gol.

L’onze de Víctor Pérez volia prolongar el seu moment en l’albor del segon acte i va certificar una millora ofensiva amb el golàs d’Álex de fort tret creuat als 15 minuts de la represa, Ses Canaletes es va aixecar per a celebrar el merescut tant de la igualada (1-1). El domini del centre del camp havia desaparegut, la verticalitat de tots dos equips van convertir el partit en una muntanya russa de sensacions de perill en totes dues àrees, una mà d’Oscar Pons en el 71 a tir de Nasi Cortes va poder suposar el 1-2 però la brillant intervenció del porter lluisser ho va evitar. Un parell de rebutgis a l’interior d’àrea després del servei de dues faltes de Toni Vinent va poder suposar que els de Víctor Pérez es posessin per davant, però entre l’entramat de cames era complicat que la pilota arribés al fons de la xarxa.

La pròxima jornada retornem visita als de Raúl Capó, en aquesta ocasió a Ciutadella, amb l’ànim d’oferir un nivell de similars i millorades característiques, davant un rival que estarà en la part alta de la classificació si manté el nivell demostrat a Ses Canaletes.

Declaracions de Víctor Pérez i Alex Pons

FITXA TECNICA


Segundo partido de la temporada como local para el equipo de Víctor Pérez y nuevo ejercicio de solidaridad y buen trabajo por parte del CCE Sant Lluís que en un partido contra un rival fuerte volvió a demostrar que está para competir ante cualquiera. Un empate (1-1) cimentado en la suma del esfuerzo colectivo en la parte trasera y el añadido de la inspiración individual en campo de ataque con un soberbio gol de Alex Pons en el 58 que hacía justicia al trabajo de los azules. Ajustando el juego ofensivo en la segunda parte y la inspiración de un zarpazo cuando el equipo más lo necesitaba dio un punto de valor a los de Ses Canaletes.

Santi, Toni, Dani Peñato, y Alex era el cuarteto ofensivo de salida más el incansable trabajo de Joan Orfila y Juan Carlos en el centro del campo facilitaba el trabajo a los cuatro de atrás y a Oscar Pons. Durante el primer tramo del partido, ambos equipos querían hacerse dueños del rumbo del partido, pero la labor defensiva se imponía a la faceta ofensiva, sólo un disparo de Santi Romero en el 17 de partido que se marchó fuera rozando el palo de la meta de Gorrías fue la acción más importante de esos primeros 30 minutos. En el tramo final del primer tiempo se movió el marcador, un balón a la espalda de Iván acabó con éste último derribando a un jugador ciudadelano, pena máxima transformada por Nasi Cortés y pequeña ventaja para los de Raúl Capó (0-1, min. 31). Justo cuando el tiempo del primer acto iba a llegar al 45, un saque de esquina botado por Toni Vinent encontró la cabeza de Joan Orfila en el interior del área, pero su remate acabó en las manos de Saurina cuando la parroquia lluissera cantaba gol.

El once de Víctor Pérez quería prolongar su momento en el albor del segundo acto y certificó una mejoría ofensiva con el golazo de Álex de fuerte disparo cruzado a los 15 minutos de la reanudación, Ses Canaletes se levantó para celebrar el merecido tanto de la igualada (1-1). El dominio del centro del campo había desaparecido, la verticalidad de ambos equipos convirtieron el partido en una montaña rusa de sensaciones de peligro en ambas áreas, una mano de Oscar Pons en el 71 a disparó de Nasi Cortes pudo suponer el 1-2 pero la brillante intervención del guardameta lluisser lo evitó. Un par de rechaces en el interior de área tras el servicio de dos faltas de Toni Vinent pudo suponer que los de Víctor Pérez se pusieran por delante, pero entre el entramado de piernas era complicado que el balón llegara al fondo de la red.

La próxima jornada devolvemos visita a los de Raúl Capó, en esta ocasión en Ciutadella, con el ánimo de ofrecer un nivel de similares y mejoradas características, ante un rival que estará en la parte alta de la clasificación si mantiene el nivel demostrado en Ses Canaletes.

 

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.