El conjunt regional va cedir a Ciutadella la seva primera derrota de la temporada 2020-2021. El quadre lluisser, llastrat pels seus errors en moments concrets del partit va perdre (3-1) en una trobada de poder a poder entre dos equips que ja es coneixien de la setmana anterior i que l’encert dels de Raúl Capó els va atorgar el triomf.

Els de Víctor Pérez es van mantenir en el partit durant 67 minuts, moment en el qual, els locals van anotar el tercer tant, molt protestat pels lluissers per possible falta prèvia al porter Óscar. La trobada es va posar molt aviat de cara per als ciutadellencs, als dos minuts, Nasi va aprofitar el primer acostament a l’àrea per a posar per davant als verds, malament començaven les coses. Malgrat el gol, els de Pérez ho van intentar, van començar una carrera de fons amb el hàndicap de veure’s per darrere en el tanteig, i a poc a poc es van fer amb el timó del partit i arribant amb perill als voltants de Lluís. Amb el treball i la insistència van acabar trobant la recompensa de l’empat, Joan Pons en el 24 posava la igualada i deixava el partit obert.

No s’esperava un partit de molts quirats en zona ofensiva, atès que tots dos conjunts manifesten sobre el terreny de joc un estil similar, ser capaços de no encaixar per a aprofitar les transicions per a marcar. El començament fulgurant, amb moltes anades i vingudes van ser més fructíferes per als de Capó, que abans del descans tornaven a posar-se per davant després d’aprofitar Nasi una pena màxima a favor dels locals per a batre a Óscar (2-1, 38′).

Amb un marcador tan ajustat, el tècnic lluisser va introduir canvis ofensius amb la intenció de donar-li la volta al partit que s’anava a decidir en el segon acte. Va guanyar en profunditat el grup, però l’encert del gol no arribava i els minuts anaven caient a favor dels locals, que per a més inri, en el 67, una pilota en el qual el meta Óscar té blocada amb la seva mà, li és arrabassada per el local Joan per a marcar a plaer (3-1, 67′), acció protestada pel quadre lluisser però en el qual el col·legiat Pedro Rodríguez va fer cas omís a les protestes. A partir d’aquest gol l’equip es va sortir del partit mentalment, donada la frustació ocasionada per l’acció anterior, mal company de viatge per al tram final. El partit entrar en una fase travada que va beneficiar als locals per a sumar tres punts que els posicionen en la segona plaça de la taula classificatòria.

Malgrat la derrota, els lluissers es mantenen vius en la zona mitja/alta de la taula i ara afronten un cap de setmana de desconnexió per a després afrontar el tercer bloc de partits, en aquest cas davant el CD Migjorn amb el partit d’anada a Ses Canaletes en primer lloc.

FITXA TECNICA


El conjunto regional cedió en Ciutadella su primera derrota de la temporada 2020-2021. El cuadro lluisser, lastrado por sus errores en momentos concretos del partido perdió (3-1) en un encuentro de poder a poder entre dos equipos que ya se conocían de la semana anterior y que el acierto de los de Raúl Capó les otorgó el triunfo.

Los de Víctor Pérez se mantuvieron en el partido durante 67 minutos, momento en el cuál, los locales anotaron el tercer tanto, muy protestado por los lluissers por posible falta previa al cancerbero Óscar. El encuentro se puso muy pronto de cara para los ciudadelanos, a los dos minutos, Nasi aprovechó el primer acercamiento al área para poner por delante a los verdes, mal empezaban las cosas. A pesar del tanto, los de Pérez lo intentaron, comenzaron una carrera de fondo con el handicap de verse por detrás en el tanteo, y poco a poco se hicieron con el timón del partido y llegando con peligro a las inmediaciones de Lluís. Con el trabajo y la insistencia acabó encontrando la recompensa del empate, Joan Pons en el 24 ponía la igualada y dejaba el partido abierto.

No se esperaba un partido de muchos quilates en zona ofensiva, dado que ambos conjuntos manifiestan sobre el terreno de juego un estilo similar, ser capaces de no encajar para aprovechar las transiciones para marcar. El comienzo fulgurante, con muchas idas y venidas fueron más fructíferas para los de Capó, que antes del descanso volvían a ponerse por delante tras aprovechar Nasi una pena máxima a favor de los locales para batir a Óscar (2-1, 38′).

Con un marcador tan ajustado, el técnico lluisser introdujo cambios ofensivos con la intención de darle la vuelta al partido que se iba a decidir en el segundo acto. Ganó en profundidad el grupo, pero el acierto del gol no llegaba y los minutos iban cayendo a favor de los ciudadelanos, para más inri, en el 67, un balón en el que el meta Óscar tiene blocado con su mano, le es arrebatado por el Joan para marcar a placer (3-1, 67′), acción protestada por el cuadro lluisser pero en el que el colegiado Pedro Rodríguez hizo caso omiso a las protestas. A partir de ese tanto el equipo se salió del partido mentalmente, dada la frustación ocasionada por la acción anterior, mal compañero de viaje para el tramo final. El partido entro en una fase trabada que benefició a los locales para sumar tres puntos que les posicionan en la segunda plaza de la tabla clasificatoria.

A pesar de la derrota, los lluissers se mantienen vivos en la zona media alta de la tabla y ahora afrontan un fin de semana de desconexión para después afrontar el tercer bloque de partidos, en este caso ante el CD Migjorn con el partido de ida en Ses Canaletes en primer termino.

FICHA TECNICA

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.