La visita a la pista de Barberà venia precedida de dos mals partits devant l’afició lluissera, en els que no s’havia pogut ni competir. Aquest darrer partit va ser diferent, els homes de Xavi Carreras van donar la cara i van experimentar una clara milloria, tot hi que no va ser suficient per aconseguir arribar als darrers minuts amb opcions.

El partit es va resoldre amb un 30-17 de parcial en els darrers deu minuts, després de que el Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís estegués amb opcions en els primers 30 minuts. I això que el començament no va ser bò. Els blaus van estar gairabé 6 minuts a anotar els seus primers punts, 11-0 de sortida. Però els lluissers no es van venir abaix, amb Cirilo debutant amb la camiseta blava van anar escursant terreny amb un parcial de 0-8.

barbera-cceAmb el 17-14 començava el segon període. Ibon tenia que tornar a la posició de base, ja que Cirilo estèia carregtat de faltes. El jugador maonès es mostrava molt encertat ahir, acabant el partit amb 14 punts. Les diferències es movíen en torn als 5-7 punts i arribant al descans amb 9 punts de desventatge, 43-34.

El tercer període podria haver marcat un punt d”nflexió. Alberto, Lluís i Sergio es sumàven a l’encert d’Ibon i es posàven els blaus a 4 punts a 5 minuts de finalitzar el quart. Però fins aquí va arribar la remontada del Menorca Talaiòtica, que va tancar el període 8 punts per devall en l’electrònic.

El darrer acte, amb Cirilo el.liminat per faltes, va estar de més. Un parcial de 12-5 en 5 minuts va enterrar las opcions lluisseres, i van portar al Barberà a un final de partit plàcid.

Fitxa tècnica

Baricentro Barbera 86 (17-26-13-30): Clemente 16, Bernuz 16, Soumah 9, Mas 4, Llull 10, Pérez 12, Regal 3, López 16.

Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís 65 (14-20-14-17): Josuah, Cirilo, Alberto 17, Isma 3, Miki 2, Balsa 4, Sergio 12, Lolo 1, Lluís 12, Ibon 12.

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.