Per tercer any es va celebrar l’Obert d’Escacs ACDX a la seu de la secció d’escacs del CCE Sant Lluís. D’aquesta manera vàrem acomiadar l’any, el tercer any del Club d’Escacs ACDX, el primer trimestre de tallers i d’extraescolars d’escacs del prometedor curs 2018-2019. Així, també, donem motius per continuar embadalint-nos per aquest noble joc.

Dissabte, 15 de desembre de 2018, vint-i-set joves valents van participar al 3r Obert d’Escacs de la secció d’escacs del CCE Sant Lluís que es va aproximar als cent vint minuts reglamentats. Amb el suport de la secció d’escacs ACDX i sota el doble arbitratge -Valdo i Xavi- en la sala de joc. La trobada es va caracteritzar per la noblesa i l’acceptació de les normes; tal com Don Lucero feia en el conte d’Alfils i Formatges.

Els pares van acomiadar amb aplaudiments a tots els 27 jugadors després de les 3 jornades de partides amb modalitat 10’+5’’ en sistema suís.

És necessari destacar els campions de cada categoria: Lluís Andreu Montero (cadet), Álvaro Iglésias Salas (aleví), Noa Permanyer Barro (benjamí) i Aritz Arrondo Moyano (prebenjamí).

Van obtenir un trofeu d’excel·lent participació Guim Gavaldà Briansó i Josep Hernández Alambillaga (benjamí), Miquel Serra Mascaró i Vicent Olives Vidal (prebenjamí).

Tothom va tenir el seu premi i recordatori final, gràcies a l’amic invisible aportat per cadascú i pel seu bon entendre del joc.

#somblaus #somblaves #somescacs #comeonblues

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.