Ens remontem a principis de septembre passat. La sala de juntes del CCE Sant Lluís era testimoni d’una reunio en la que hi participaven el coordinador, Xavi Carreras, un representant de la Junta Directiva i un reduit grup d’al.lotes en edat júnior per decidir si es trèia o no equip en la competició.

No estèia gens clar ja que era un grup reduit d’efectius, es necesitava l’ajuda de les jugadores cadets i máxima implicaciò de les jugadores. Implicació i compromís és lo que se lis va demanar, i setmana rera setmana, entreno rera entreno i partit rera partit han complert la seva paraula donada.

I aço que l’equip va sofrir nombrosos problemes. El que havia ser l’entrenador va tenir que deixar a l’equip abans de començar la competició, en Carlos Gómez, estalonat al principi per na Rita Pons, i després per n’Ignasi jover, va agafar el timó de l’equip. Amb molta feina i compromís l’equip ha demostrat que està al nivell dels millors equips de la categoria.

En lliga van lluitar per la part alta de la classificació fins el final, però es que en el Trofeu Júnior han obtingut el premi merescut a una gran temporada

La victòria a la pista del Campió de lliga, CB Jovent, ve ha demostrar la progressió d’aquest equip. Només cal recordar el resultat obtingut a la pretemporada a Alaior, abultada derrota.7 mesos despres 50-54 per el CCE Sant Lluìs-Aquitania, en un gran partit de les blaves. Aquesta victòria li dona la primera plaça de la classificaciò final i el dret a organitzar la Final a 4 que dictarà qui és el campió d’aquest trofeu.

Una menció especial es mereixen les jugadores cadets que han aportat el seu granet d’arena en aquesta temporada. Sense elles no hauria estat possible. Cal demanar-lis un darrer esforç, per seguir donant una ma a n’aquest equip. Per elles, per les cadets pot ser un cap de setmana especial, ja que estan en disposició de guanyar dos títols en 24 hores. El de lliga amb les cadets i el de Copa amb les jùniors. Poques vegades es trobaran amb aquesta oportunitat.

Per damunt de presionar-se per obtenir el títol, l’equip s’ha de pendre aquesta Final a 4 que es disputarà a Ses Canaletes com un just premi a una gran temporada. Sigui quin sigui el resultat final haurà estat una gran temporada de les lluisseres. Si allá per el mes de septembre ens diuen que aquest equip estaria en aquesta situació, pocs ens ho hauriem cregut.

Com va dir un entrenador al seu equip minuts abans de començar una important final: Sortiu i disfrutau.

Enhorabona al.lotes!!!

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.