Foto: CCE Sant Lluís

No ha pogut començar millor la lliga per al primer equip femení en aquesta acabada d’inaugurar temporada 20/21, dos partits davant el Son Sardina At., un dels seus rivals directes, i dues victòries. El solitari gol d’Andrea García, a la sortida d’un córner, va ser el detall que va decantar la balança a favor de les de Zurbano.

En els primers 45 minuts es va veure a un Sant Lluís treballador, lluitador i amb un objectiu comú, treure un resultat positiu de la seva primera sortida. Durant tot el primer temps l’ordre era la seva millor basa defensiva i la paciència era la seva millor ofensiva, no obstant això, aquesta passada en vertical que superarà a la línia defensiva local no arribava a bon port. Un tir de llarga distància de Estefa, just començar, va ser el primer acostament d’algun dels dos contendents a porteria rival. Més endavant, una falta des del costat esquerre botada per Clara va trobar a Estefa en el segon pal que va aconseguir superar a Cerda però el col·legiat de la trobada va apreciar posició il·legal de la davantera lluissera. Les locals per la seva part buscaven un joc més directe i amb bona intenció intentaven amb els desplaçaments creuats guanyar l’esquena de les laterals, no existía l’error de les de Zurbano. Amb el temps gairebé complert abans de l’intermedi, una servei de cantonada al primer pal va trobar a Andrea que va aconseguir rematar de manera acrobàtica i posar a les nostres per davant (0-1, 44’).

El descans i els primers 15 minuts següents van ser un calc del partit de la setmana passada, les mallorquines van fer aquest passa al davant que necessitaven amb el marcador advers i les nostres van haver d’aguantar l’embranzida groga. Els primers canvis del tècnic lluisser aportaven més frescor a les cames i un altre perfil en punta d’atac, Yoti va passar a ocupar aquesta posició i la profunditat feia mal a les locals. Els últims 20 minutos van ser de treball defensiu intens de les nostres i fins i tot una bona intervenció de Mireia en la recta final va poder ser l’empat mallorquí.

Final del partit, segona victòria en d’altres partits i primer bloc de partits superat amb nota alta. Toca gaudir de la victòria, descansar i tornar a començar, en l’horitzó dos partits més davant un altre rival directe, el Santa Ponsa Talarrubías, el primer en terreny mallorquí, el 22 de Novembre (13.00 h), i immediatament a Ses Canaletes, el 29 de Novembre (13.00 h).

FITXA TECNICA


No ha podido comenzar mejor la liga para el primer equipo femenino en esta recién inaugurada temporada 20/21, dos partidos ante el Son Sardina At., uno de sus rivales directos, y dos victorias. El solitario tanto de Andrea García, a la salida de un córner, fue el detalle que decantó la balanza a favor de las de Zurbano. En los primeros 45 minutos se vio a un Sant Lluís trabajador, entregado con un objetivo común, sacar un resultado positivo de su primera salida. Durante todo el primer tiempo el orden era su mejor baza defensiva y la paciencia era su mejor ofensiva, sin embargo, ese pase en vertical que superará a la línea defensiva local no llegaba a buen puerto. Un disparo de Estefa, nada más empezar fue el primer acercamiento de alguno de los dos contendientes a portería rival. Más adelante, una falta desde el costado izquierdo botada por Clara encontró a Estefa en el segundo palo que consiguió superar a Cerda pero el colegiado del encuentro apreció posición ilegal de la delantera lluissera. Las locales por su parte buscaban un juego más directo y con descaro intentaban con los desplazamientos cruzados ganar la espalda de las laterales, no encontraban el error de las de Zurbano. Con el tiempo casi cumplido antes del intermedio, una saque de esquina al primer palo encontró a Andrea que consiguió rematar de manera acrobática y poner a las nuestras por delante (0-1, 44’).

El intermedio y los primeros 15 minutos siguientes fueron un calco del partido de la semana pasada, las mallorquinas dieron ese paso al frente que necesitaban con el marcador adverso y las nuestras tuvieron que aguantar el empuje amarillo. Los primeros cambios del técnico lluisser aportaban más frescura en las piernas y otro perfil en punta de ataque, Yoti pasó a ocupar esa posición y la profundidad hacía daño a las locales. Los últimos 20 minutos fueron de trabajo defensivo intenso de las nuestras e incluso una buena intervención de Mireia en la recta final pudo ser el empate mallorquín.

Final del partido, segunda victoria en otros tantos partidos y primer bloque de partidos superado con nota alta. Toca disfrutar de la victoria, descansar y volver a empezar, en el horizonte dos partidos más ante otro rival directo, el Santa Ponsa Talarrubías, el primero en terreno mallorquín, el 22 de Noviembre (13:00 h), y de inmediato en Ses Canaletes, el 29 de Noviembre (13:00 h).

FICHA TECNICA

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.