Molts mesos després, per fi han tornat a començar les competicions en el bàsquet balear. L’atzar va voler que els nostres tres primers partits es juguessin fora de casa, tot i així un bon grup d’aficionats ens van venir a donar el seu suport, animant-nos des de les grades de la nova normalitat i respectant les mesures preventives que, aquesta temporada, ens marca la llei.

JUNIOR FEMENÍ
Dissabte migdia les nostres jugadores donaven el tret de sortida a la temporada 2020/2021 amb un partit al qual arribaven amb molts dubtes. Els primers minuts l’equip va plantar cara, guanyant confiança en elles mateixes, però la pressió del C.B. Jovent i la seva efectivitat van catapultar a les Alaiorenques amb diferències àmplies de 10 punts en el marcador. Tot i així, l’equip va remuntar en el segon quart per deixar el partit obert de nou de cara a la segona part (24-22). El tercer quart va ser de domini blau amb un 5-18 fruit de l’encert en triples i de contraatacs (29-40). Ja en el darrer quart, amb jugadores dels dos equips eliminades per faltes, el desgast físic es feia evident. Finalment, però, les nostres van resistir la darrera embranzida Alaiorenca per emportar-se el primer partit de la temporada deixant el marcador en 39-48.

JUNIOR MASCULÍ
Partit intens el diumenge migdia a Ciutadella, del qual el C.B. Boscos va marcar el ritme amb una sortida molt forta. Fins a 5 triples seguits i diferències de 5 i 10 punts van fer remar contracorrent els nostres jugadors fins ben entrat el tercer quart. Així i tot, el Santlluïssers van treure energia i plantar cara als Ciutadellencs, arribant a posar-se a dos punts de distància (49-47). No era el dia, però, i un parcial 20-0 del C.B. Boscos va deixar el partit sentenciat, tot i la força que van demostrat els nostres els darrers minuts amb un bona remuntada que, tot i no ser suficient, va deixar l’equip amb un millor sabor de boca (83-74).

INSOTEL SÈNIOR MASCULÍ
Estrena de l’equip amb les noves incorporacions diumenge migdia a Alaior. Els nostres van sortir dominant en el marcador i amb bones sensacions de joc però, el C.B. Jovent, poc a poc va anar canviant el signe del marcador i trobant-se més còmode en el joc. Ja dins el 3er Quart, el C.B. Jovent es va trobar molt còmode a pista, començant a eixamplar distàncies amb els nostres. No estava tot dit i en el darrer Quart, una apretada dels homes de Xavi Carreras va aconseguir que es reduís, punt a punt, la distància amb els Alaiorencs i amb ella van recuperar les bones sensacions. Els darrers 2 minuts, d’autèntic infart, l’equip va aconseguir canviar el signe d’un marcador que ja no cediria més, enduent-se la primera victòria de la temporada (65-68).

 

*————————————————————————————*

DISFRUTANDO LA PRIMERA JORNADA

Muchos meses después, por fin han vuelto a empezar las competiciones en el baloncesto balear. El azar quiso que nuestros tres primeros partidos se jugasen fuera de casa, algo que no impidió que un buen grupo de aficionados nos acompañara, dándonos su ánimo desde las gradas de la nueva normalidad y respetando todas las medidas preventivas que, esta temporada, nos marca la ley.

JUNIOR FEMENINO
El sábado a mediodía nuestras jugadoras daban el pistoletazo de salida a la temporada 2020/2021 con un partido al que llegaban con muchas dudas. Los primeros minutos el equipo plantó cara, ganando confianza en sí mismas, pero la presión del C.B. Jovent y su efectividad catapultaron a las Alaiorenses con amplias diferencias de 10 puntos en el marcador. Pese a todo, el equipo remontó durante el segundo cuarto, para dejar de nuevo el partido abierto de cara a la segunda parte (24-22). Ya en el tercer cuarto, nuestras chicas impusieron su dominio con un 5-18 fruto del acierto en triples y contraataques (29-40). El último cuarto, con jugadoras eliminadas por faltas de ambos equipos, el desgaste físico era evidente. Pese a ello, finalmente nuestras azules resistieron el último envite Alaiorense y se llevaron el primer partido de la temporada dejando el marcador en 39-48.

JUNIOR MASCULINO
Partido intenso el domingo a mediodía en Ciutadella, sobre el cual el C.B. Boscos marcó el ritme con una fuerte salida. Hasta 5 triples seguidos y diferencias de 5 y 10 puntos hicieron remar contracorriente a nuestros jugadores hasta bien entrado el tercer cuarto. Pese a ello, los de Sant Lluís sacaron energía y plantaron cara a los Ciudadelanos, llegando a ponerse a dos puntos de distancia (49-47). Pero no era el día, y un parcial 20-0 del C.B. Boscos dejó el partido sentenciado, pese a la fuerza que demostraron los nuestros en los últimos minutos, con una buena remontada que, aunque insuficiente, dejó al equipo con mejor sabor de boca (83-74).

INSOTEL SENIOR MASCULINO
Estreno del equipo con las nuevas incorporaciones el domingo a mediodía en Alaior. Los nuestros salieron dominando en el marcador y con buenas sensaciones de juego pero el C.B. Jovent, poco a poco, cambió el signo del marcador y fue encontrándose más cómodo en el juego. Ya en el tercer cuarto, el C.B. Jovent jugó muy cómodo en pista, empezando a agrandar distancias con los nuestros. No estaba todo dicho aún, y en el último cuarto un empujón de los hombres de Xavi Carreras consiguió reducir, punto a punto, la distancia con los Alaiorenses y con ella recuperar las buenas sensaciones. Los últimos 2 minutos, de auténtico infarto, el equipo consiguió cambiar el signo de un marcador que ya no cedería más, llevándose la primera victoria de la temporada (65-68).

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.