Amb una participació solidària, el passat 12 de gener es va celebrar a la sala polivalent del CCE Sant Lluís el IV Obert de Sant Antoni d’escacs.

En el seu quart any de vida, la secció d’escacs del Centre Cultural i Esportiu de Sant LLuís va organitzar un obert de blitz (3’+2’’) a on van participar onze jugadors molt ben repartits en totes les categories.

Onze joves i apassionats del noble joc, provinents de les escoles de Maó i Sant Lluís, van commemorar el patró de Menorca: Miquel Serra Mascaró i Vicent Olives Vidal (prebenjamí), Guim Gavaldà Briansó, Manel Iniesta Puig i Aritz Arrondo Moyano (benjamí), Lluc Rodríguez González i Martina Serra Mascaró (aleví), Álvaro Iglesias Salas i Óscar Borràs Riutort (infantil) i Lluís Andreu Montero i Jaume Andreu Montero (cadet).

L’arbitratge compartit entre Valdo Fàbregues i Xavi Serra va fer passar una jornada d’escacs matinal de noranta minuts molt càlida i agradable.

Només la categoria cadet va jugar en la modalitat de blitz 3’+2’’. Les característiques dels jugadors de les altres categories van fer que la modalitat 10’+5’’ assegués el seu joc natural.

Per últim, cal recordar que les classes s’han reiniciat per participar -per quarta vegada en la primera categoria menorquina- en el proper 63è Campionat per Equips de Menorca que comença a finals de gener fins a mitjans d’abril.