Ja han passat gairabé dos mesos desde que es van iniciar els entrenaments de l’escola de bàsquet del CCE Sant Lluís. Només un equip del club no havia començat els seus partits o trobades, com s’anomenen a les categories premini i iniciació. Precisament aquets darrers, els d’inicicació, son els que encara no havíen debutat.

I aquest moment per fí ha arribat. Aquest dissabte a partir de les 12 hores a Ses Canaletes, els “pequecracks” debutaran per fí, devant l’atenta mirada de pares i familiars. I els primers que ens visitaran seran els nostres amics del CB Boscos.

Després de dos mesos d’entrenos, en el que l’objectiu es que els nens i nenes es familiaritzin amb el bàsquet a través de jocs i exercicis i en els que l’equip tècnic intenta, per damunt de tot, que s’ho passin bé jugant a bàsquet. Ara ha arribat l’hora de afrontar el seu primer partit.

Els pequecracks a un moment del darrer entrenament

Els pequecracks a un moment del darrer entrenament

Ells son els mes petits del club, i per alguns d’ells serà la primera experiència amb algo semblant a un partit. Els al.lots i al.lotes entrenats per na Toñi Soler, na Sara Pons i na Carla Oliver es troben ja ansiosos per el seu debut, i de ben segur faran disfrutar a pares, mares, familiars i públic en general. Es tracta d’unes trobades, que es repetiran al llarg de la temporada cada tres setmanes, en la que el principal objectiu es que s’ho passin bé jugant a bàsquet però sense acta ni marcador, el.liminant  l’esperit de la competició i de pàs conèixer nens i nenes d’altres clubs.

Recordau, aquest dissabte a partir de les 12 hores tenim una cita a Ses Canaletes per disfrutar amb les evolucions dels mes petits de la família blava. N’Eva, n’Andrea, n’Hugo, n’Ana, en Marc, na Paula, na Yaiza, na Claudia, na Ruth, na Laia, na Maria i en Guillem, i l’equip tècnic, na Toñi, na Sara i na Carla. Tots ells formen l’equip mes petit del club, el CCE Sant Lluís-Restaurant La Bolla.

Ànims “pequecracks”!!!

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.