A l’únic Jugadero de Bolla que hi ha a l’illa s’està disputant una nova edició del Campionat Individual de Bolla. Un Campionat que es và iniciar el passat 9 de Novembre amb deu participants, que s’han repartit en dos grups de 5 jugadors.

En el Grup “A” els participants han estat en Santi Quevedo, Miquel Fullana, Joan Hernández, Rosendo Pons i Migue Casanovas. En el Grup “B”, Eugenio Moreno, Josep Sales, Ramón Clavell, Lluís Moll i Eloy González. Aquesta primera fase ha estat una lligueta en cada grup en els que els 4 primers accedíen a quarts de final.

En el Grup “A”, Joan Hernández ha estat el dominador amb 4 victòries, Migue Casanovas amb 3, Santi Quevedo amb 2,  Miquel Fullana amb 1 i tancant el grup Rosendo Pons amb cap victòria i que va quedar el.liminat.

En el Grup “B” Eloy González i Ramón Clavell amb 3 victòries, Lluís Moll amb 2 i Josep Sales amb 1 han estat els 4 classificats per quarts de final, quedant-se el.liminat Eugenio Moreno, tot hi la victòria aconseguida. (Veure resultats i classificacions de la primera fase a peu de notícia).bolla 2

Ahir dilluns s’iniciàven els quarts de final. A les 19 hores Joan Hernández i Josep Sales es jugàven passar a semifinals. En un partit molt igualat el resultat final va ser de 12-9 per Josep Sales, convertint-se en el primer semifinalista. A les 20 hores era el torn de Ramón Clavell i Santi Quevedo. D’aquest partit havia de sortir el rival de Josep Sales a semifinals. Santi Quevedo va ser el guanyador, 12-2 després de fer una gran partida.

DSC_0446Avui dimars s’han jugat les altres dues partides de quarts de final. Migue Casanovas i Lluís Moll han disputat una partida de lo més igualada. Al final ha estat en Lluís qui s’ha guanyat el pàs a semifinals després de guanyar per un ajustat 12-11. Miquel Fullana i Eloy González es disputàven l’última plaça per les semifinals. Després d’una interessant partida, el guanyador ha estat n’Eloy, que s’ha imposat 12-8.

Queden per dijous les semifinals. A les 19 hores, Josep Sales i Santi DSC_0442Quevedo es disputaran un lloc a la final.  I a les 20 hores es decidirà l’altre finalista en la partida que enfrontarà a Lluís Moll i n’Eloy González.

La gran final que es jugarà aquest divendres a les 20 hores al Jugadero de Bolla del local social del CCE Sant Lluís. Un Campionat que està resultant de lo mes interessant i envoltat en un ambient, per damunt de tot, de germanor i esportivitat.

Resultats i classificacions de la primera fase del Campionat Individual de Bolla

Resultats i classificacions de la primera fase del Campionat Individual de Bolla

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.