El Bar-Restaurant La Bolla es convertirà el pròxim dia 1 de Maig en un Restaurant Xinès després de l’acord al que han arribat el CCE Sant Lluís i l’empresari Xinès Yuan Wang.

Les primeres converses amb l’empresari xinès es van iniciar a principis d’any, en la que en Yuan Wang es va mostrar molt interessat en l’explotació de La Bolla, veient en el menjar xinès una possibilitat real d’obrir-se mercat al nostre poble.

L’acord amb l’empresari Xinès inclueix l’absorció del personal que hi traballa actualment, per lo que tots ells mantindran els seus llocs de feina. Els socis mantindran els privilegis que tenen actualment i el jugadero de La Bolla continuarà en mans del CCE Sant Lluís. També s’ha compromès a no canviar el nom al restaurant, per lo que La Bolla continuarà essent la seva denominació.

A demés el Restaurant Xinès La Bolla passarà a convertir-se en patrocinador principal del primers equips de les seccions de bàsquet i futbol així com de la secció d’atletisme del CCE Sant Lluís.

El president de la nostre entitat, D. Rosendo Pons, ha manifestat la seva satisfacció per l’acord, tot hi les reticències que hi havia en un principi. S’ha mostrat satisfet perque “tot el personal que actualment treballa a La Bolla mantindrà el seu lloc de feina, i els socis del CCE Sant Lluís mantindran els privilegis que tenen en el nostre local social, aquesta era la màxima preocupació que teniem desde el club“. El president del CCE Sant Lluís també ha manifestat  que “l’acord serà molt beneficiós per el club, ja que a part del llogué mensual, el Restaurant aportarà una important cantitat econòmica, que ens servirà per seguir fent feina en l’esport i la cultura“.

Per poder realitzar petites reformes i acondicionament del local, la Bolla tancarà el pròxim dia 15 d’Abril, per obrir les portes el dia 1 de Maig en la que es realitzarà una festa de reapertura a la que els socis hi podran assistir de forma gratuita.

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.