Es el darrer eslabó abans del primer equip. Un equip que any rera any va agafant més responsabilitats dins el club, i més després de la desaparició de l’equip Provincial, el que va fer que es convertíssin en el segon equip de la secció masculina. Açó ha fet que cada any alguns dels seus jugadors estiguin integrats en la dinàmica d’entrenaments del primer equip. Aquesta temporada fins a 4 jugadors participen activament als entrenaments de l’equip EBA, anant convocats amb el primer equip.

L’equip Júnior masculí, entrenat per en Miquel i en Dani, es un grup de fins a 13 jugadors, deu d’ells provinents de la pedrera blava, en la que enguany s’han afegit 3 fitxatges, Adrià, David i Xavi. Un grup que coneix a la perfecció el seu entrenador, que s’ha fet seu aquest grup  i que de la seva mà any rera any augmenta les seves prestacions.

Estan cridats a fer coses importants aquesta temporada dins la Lliga Júnior menorquina, sense renunciar a rès, ja que es molta la igualtat existent entre 3 o 4 equips, que podríen lluitar per la segona plaça.

No cla oblidar en aquest equip una baixa que va patir a fina de temporada passada per motius personals. Un més d’aquest grup que pe el seu trasllat a Mallorca ha tingut que deixar l’equip. Ell es en Lluc Bondia, que tot hi no estar amb ells físicament, forma part d’aquest equip, al igual que el seu germà, Enric Bondia amb el Cadet masculí.

JÚNIOR MASCULÍ

JUNIOR MASC 2

MARTI FERNANDEZ

SERGI OLIVES

LLUIS HUGUET

XAVI OLIVER

ROGER ORFILA

MARC FERRER

DAVID PETRUS

XAVI PONS

LLUIS CAMARENA

ADRIA PONS

MARC SEGUI

RICARD GOMEZ

ALVAR TRIAY

ENTRENADORS: MIQUEL TUDURÍ I DANI TUDURÍ

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.