Reunida la Junta Directiva en sessió extraordinària, acorda per unanimitat les següents mesures per a la secció de bàsquet:

  1. Crear un equip de treball per a la secció de bàsquet (incloent escola de base i equip EBA) integrada per persones vinculades al bàsquet lluisser per afegir-se de manera paral·lela a aquesta Junta Directiva. La creació d’aquest grup ve a arrel d’acceptar la plaça en la categoria EBA i detectar la necessitat d’acompanyar el salt a nivell esportiu d’una millora i reforç de l’estructura de la secció.
  2. Incorporar com a entrenador de l’equip EBA a Xavi Carreras Robert, ja que entenem que la major exigència de la categoria implica una dedicació exclusiva per part de la figura de l’entrenador de l’equip sènior masculí de la nostra Entitat. La Junta Directiva considera que la continuïtat de Joan Martinez Escala en la doble dinàmica Eba i Coordinació de la secció restaria dedicació a les dues àrees, amb el consegüent perjudici i disminució de rèdit en els objectius fixats, esportius i socials.
  3. Aquesta Junta Directiva, reconeix i valora la tasca realitzada per l’entrenador Joan Martinez Escala durant la temporada 2014-2015. Aplaudeix la seva dedicació, implicació i entrega per motivar i millorar el complex dia a dia de la secció en tots els sectors, però entén que la continuïtat de l’entrenador s’ha d’ajustar a les necessitats de la secció.
  4. La Junta Directiva a la vegada, no condiciona aquesta decisió d’incorporar a l’entrenador Xavi Carreras Robert, a la continuïtat de Joan Martinez Escala com a Coordinador de l’escola de bàsquet, ja que tant jugadors, pares i tècnics així com també aquesta Junta Directiva estan encantats amb el creixement de la secció des de la seva incorporació al juliol de 2014.

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.