Cirilo Fuentes Hernández, nascut a Venezuela el 27/7/89, però amb nacionalitat espanyola i resident a La Guancha, Santa Cruz de Tenerife, es el nou base del Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís, després de l’acord arribat per ambdues parts en les darreres hores.

El base canari procedeix del Club Baloncesto Guancha, a Santa Cruz de Tenerife, equip de la 2ª Divisió Masculina canària. Format a l’equip de la seva localitat, el CB Guancha, ha passat també en la seva etapa de formació per equips com el CB Atlantis 79 i el CB Santa Cruz.

En la seva primera temporada com a Sénior, tornà al CB Guancha per jugar a la segona divisió masculina, donant el salt a la Primera Divisió amb el Tenerife Rural. Amb el CD Real Club Náutico de Tenerife, juga a la Primera Divisió i a la categoria EBA.

L’incorporació de Cirilo Fuentes es fonamental per mor de les lesions sofertes per el Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís en la posició de base. Recordem que Cristian Balibrea es troba lesionat i no podrà tornar a la dinàmica d’entrenaments aquesta temporada, i Dani García continúa inmers en el procés de recuperació de la seva lesió, sense que sigui segur el seu retorn aquesta temporada.

El jugador arribarà a Menorca demà dimecres per firmar la seva fitxa federativa i incorporar-se a la disciplina de l’equip de Xavi Carreras. S’espera que pugui debutar aquest mateix cap de setmana.

Cirilo Fuentes, nuevo base para el Menorca Talaiòtica

CIRILOCirilo Fuentes Hernández, nacido en Venezuela el 07/27/89, pero con nacionalidad española y residente en La Guancha, Santa Cruz de Tenerife, es el nuevo base del Menorca Talayótica-CCE Sant Lluís, tras el acuerdo alcanzado por ambas partes en las últimas horas.

El base canario procede del Club Baloncesto Guancha, de Santa Cruz de Tenerife, equipo de la 2ª División Masculina canaria. Formado en el equipo de su localidad, el CB Guancha, ha pasado también en su etapa de formación para equipos como el CB Atlantis 79 y el CB Santa Cruz.

En su primera temporada como Senior, volvió al CB Guancha para jugar en la segunda división masculina, dando el salto a la Primera División con el Tenerife Rural. Con el CD Real Club Náutico de Tenerife, jugando en la Primera División y en la categoría EBA.

La incorporación de Cirilo Fuentes es fundamental a causa de las lesiones sufridas por el Menorca Talayótica-CCE San Luis en la posición de base. Recordemos que Cristian Balibrea se encuentra lesionado y no podrá volver a la dinámica de entrenamientos esta temporada, y Dani García continúa inmerso en el proceso de recuperación de su lesión, sin que sea seguro su regreso esta temporada.

El jugador llegará a Menorca mañana miércoles para firmar su ficha federativa e incorporarse a la disciplina del equipo de Xavi Carreras. Se espera que pueda debutar este mismo fin de semana.

 

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.