Les seccions de bàsquet, atletisme i futbol del Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís formaran part d’Integrasport, l’experiència formativa de valors educatius i hàbits saludables oberta a tothom i emmarcada en el programa Posam Valors a l’Esport del Consell. En el tercer any d’aquesta experiència, el bàsquet renova la proposta de la qual va formar part el curs anterior i les seccions de futbol i atletisme s’hi afegeixen amb l’objectiu de seguir sumant accions dirigides a esportistes en edat escolar, tècnics esportius, familiars, directius, àrbitres, delegats i públic en general.

Aquesta temporada 2019-20 seran 30 entitats esportives de 15 disciplines diferents les adherides a Integrasport, la qual cosa suposa un increment notable en relació a la memòria del curs anterior: 12 clubs adherits, 6 delegacions esportives implicades, un total de 625 esportistes participants, 70 tècnics assistint a les jornades de formació d’Integrasport i més de 500 sessions realitzades durant la temporada.

Integrasport dissenyarà activitats sobre valors educatius i hàbits saludables que complementen la formació dels esportistes (treball emocional, dinàmica de grups…), d’altres per a la formació dels entrenador i delegats amb un treball de suport, activitats de sensibilització de pares i mares amb un treball de relació amb altres progenitors, amb els esportites i altres figures imprescindibles de qualsevol esport, a més de fomentar els valors educatius en la competició amb la proposta d’implatar el tercer temps.

Al capdavant d’aquesta proposta actuaran un grup professional en el creixement personal i social en l’esport (coach, psicoterapeutes, etc).

Per a la millor i més completa educació esportiva, per a la integració d’uns valors projectables a la vida diària i per no oblidar que l’esport és en definitiva un joc: esperam la col·laboració i participació de tots en les activitats i accions que s’aniram notificant pels canals habituals del CCE Sant Lluís.

#somblaus #somblaves #comeonblues #integrasport #valors

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.