A. Palliser CCE SANT LLUIS

Un dels esports més tardans en acabar la temporada és l’Atletisme, quan encara s’estan planificant les dates de les competicions i curses de la temporada que comença, cal destacar els canvis més importants de la nostra secció. Entre ells hi ha el reforç de monitors a la nostra escola d’Atletisme, fins ara de la mà de Miquel i Jimi, que compten amb l’ajuda de Auba, monitora fins ara en diverses activitats del nostre Poliesportiu, i ara companya d’empresa amb Miquel, i de la nostra companya, corredora de fons i campiona en la lliga de curses populars 2012 a la categoria de Elite, Zoraida Gomila, Psicopedagoga i Llicenciada en Educació Especial, entre d’altres.

Amb aquests reforços, a causa de l’increment de petits Atletes, els seus pares no poden deixar en millors mans als seus fills, on educació, diversió i esport van units com deu ser.

Com cada començament, uns companys ens deixen o s’absenten de moment per raons personals, però altres s’uneixen a aquesta gran família, com els atletes de la categoria Sènior, Iván Canet, Víctor Sabater, Rubén Bobillo Fernández, Lluís Torres Román i Joan Moreno, la trajectòria esportiva va incrementant a poc a poc. Una altra de la sorpresa és la de Juanjo Cerro, que per interès propi, ens gratifica amb la seva incorporació a aquest humil club, on corrin uns més i altres menys, tots són iguals.

D’altra banda, i encara més grat, també veiem incrementada la secció femenina, amb Carolina Zamora i Carolina R. Pérez, 3 ª i 4 ª en la seva categoria en la marató del Mediterrani, d’aquest any i en les que la seva participació al I Trail, costa sud del Camí de Cavalls, van sorprendre per la seva poc temps en aquest món del Running. I finalment la Veterana Pilar del Olmo de 60 anys, actual medalla d’or en el campionat de Balears de Marató.

CAMPIONAT DE BALEARS DE MARATÓ


5 debutants oficialment en marató hem tingut aquest mes a la multitudinària Tui de Palma, 5 companys que juntament amb els ja iniciats fa temps, i amb algunes a l’esquena, com Josep Garriga i Benito Carreras, van aconseguir quatre medalles per a Menorca, per Sant Lluís , per record de les seves vides. A tots ells les nostres més sinceres FELICITATS, a Josep Garriga per la seva 7 º lloc en M40 i transmetre la seva experiència als companys, en M45 a Benito Carreras pel Bronze i Alfonso Martínez per la seva 7 ª posició, acompanyant en tot moment a la seva dona, Teresa Álvarez, Or en Fèmines 40, Toni Seguí 4 º en M50, Pere Goñalons Plata i Nando Florit Bronze a M55. Zoraida Gomila i Josep Garriga a la Mitja de Ciutadella Toni Seguí i Alfonso Martínez els dos nous Maratonianos

MITJA MARATÓ DE CIUTADELLA

24 corredors de la nostra entitat en aquesta edició, on el primer a creuar la meta va ser Antonio J. Gálvez en 18 º posició de la general i 7 º de la categoria V-35, seguit per 42 segons d’ell, Chema Rodríguez en 21 ª posició de la general, 37 º Francesc Alles 1 º en M40, 45 º Xavi Sintes, 50 º Jordi Lopez, 56 º i 57 º Pere Gonyalons i Matías Orfila 1 º i 2 º en M55, 70 º Biel Carreras 1 º M50, 72 º Pere Soler, 94 º Alfonso Martínez, 105 Antonio Segui 3 º M50, 126 º Andrés Mercadal, 129 º Alfons Piqué, 163, 185, 225 Francisco Sintes i José M ª Segui 1 º, 2 º i 3 º Vicente Lopez en M65, 169 º Nando Florit; 170 Carolina Zamora 1 ª F30, 186 ª Teresa Álvarez, 189 º Josep Pons, 200 Carolina R. Pérez, 221 º Luis Curto, 234 ª Zoraida Gomila i 237 º Jose Garriga d’entre 268 finalitzats, 9 companys que van pujar al pòdium, no està malament, FELICITATS A TOTS.

I 10KM CURSA DE CIUTADELLA

La participació a la I cursa de 10km de Ciutadella, va estar composta per 3 dels nostres Atletes, Rafa Vidal 3 º de la general i 1 º de M40, Sebas Villalonga 2 º en M45, i Joan M. Gomila 5 º en M50. La prova va ser guanyada pel nostre nou fitxatge Lluís Torres.

CURSA POPULAR

Categoria Iniciació FEMENI: 2 ª PAULA Preto i 3 ª GEMMA Preto, BENJAMIN F: 2 ª JESSICA SINTES, INFANTIL F: 2 ª MIRIAM CURTO, CADET F: 1 ª MARIAN CARDONA; EN ALEVI MASCULÍ: 1 MARTI Preto, 11 º Álvaro García; CADET M: 2 º SERGI REURER, 3 º NILL TORRAS, 8 º Xavi Torras i 9 º Xavi Preto; JUVENIL M: 3 º BIEL RODRIGUEZ i 4 º Gaspar Bisbal.

 

 

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.