Les dones sempre han jugat un paper important al nostre Club, així com ho demostra la quantitat de jugadores inscrites a les categories de base, sobretot a la secció de bàsquet.

L’esport femení ha sofert, al llarg dels anys, de moltes dificultats afegides només pel fet de no ser considerat tan interessant com el masculí. Amb molt esforç per part de tots, aquesta tendència cada cop és més baixa, i tot i que encara hi queda molt camí per endavant, les lligues femenines guanyen terreny en quant a interès per part de l’afició.

A Sant Lluís fa anys que lluitem i apostem per l’esport femení, com així ho demostren les incripcions federatives dels darrers anys. Comptem a la secció de bàsquet amb equip femení a totes les categories, i fins i tot alguna temporada s’han desdoblat equips degut a la gran quantitat de jugadores. Aquest any, a més, recuperem l’equip sènior femení, el qual fa algunes temporades que no havíem pogut treure. A la secció de futbol, per la seva banda, comptem amb l’equip femení amateur des de fa algunes temporades i aquest any també s’estrenarà l’equip femení de lliga autonòmica balear. A la secció d’atletisme, també comptem també amb unes quantes corredores.

És tot un orgull pel Club comptar amb una representació femenina tant notable i a tants nivells, i estem segurs que ens donaràn moltes alegries aquesta temporada.

És temps de posar-nos en marxa, i convidar a totes les filletes, al·lotes i dones que ho desitjin a afegir-se al Club per seguir sumant.

Gràcies a totes per defensar el nostre escut!

*———————————————————————————–*

¡Apostamos por el deporte femenino!

Las mujeres siempre han jugado un papel importante en nuestro Club, tal y como demuestra la cantidad de jugadoras inscritas en las categorías de base, sobretodo en la sección de básquet.

El deporte femenino ha sufrido, a lo largo de los años, de muchas dificultades añadidas por el simple hecho de no ser considerado tan interesante como el masculino. Con mucho esfuerzo por parte de todos, esta tendencia cada vez es más baja, y aunque quede todavía mucho camino por avanzar las ligas femeninas ganan terreno en interés por parte de la afición.

En Sant Lluís llevamos años luchando y apostando por el deporte femenino, tal y como demuestran las inscripciones federativas de los últimos años. Contamos en la sección de básquet con equipos femeninos en todas las categorías e incluso, en alguna temporada, se ha desdoblado algún equipo debido a la gran cantidad de jugadoras. Este año además, recuperamos el equipo senior femenino, el cual hace algunas temporadas que no se había podido sacar. En la sección de fútbol, por su parte, contamos con el equipo femenino amateur desde hace ya algunas temporadas y este año también estrenamos el equipo femenino de liga autonómica balear. Y en la sección de atletismo, contamos también con varias corredoras.

Es un auténtico orgullo para el Club contar con una representación femenina tan notable y a tantos niveles, y estamos seguros de que nos van a dar muchas alegrías esta temporada.

Nos ponemos en marcha, no sin antes invitar a todas las niñas, chicas y mujeres que lo deseen a unirse al Club para seguir sumando.

¡Gracias a todas por defender nuestro escudo!

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.