El CCE Sant Lluís i Adrià Cabanillas Montferrer (Barcelona, 1988) han arribat a un acord per prorrogar una temporada més l’estada de l’entrenador català com a director tècnic de la secció de bàsquet de la nostra entitat.

El president del CCE Sant Lluís, Rosendo Pons Conforto, ha manifestat que la seva renovació respon a “la satisfacció que per la nostra part ens ha generat la tasca desenvolupada per n’Adrià, en una primera temporada sempre difícil quant a l’adaptació a un entorn social i una realitat esportiva singulars com són les del nostre municipi”.

Cabanillas, que va arribar a la nostra illa com a relleu de Joan Martínez Escala, “ha complert amb les expectatives i la confiança dipositada en la seva jove figura”. Rosendo Pons destaca “la capacitat de n’Adrià per donar continuïtat al projecte desenvolupat per l’entrenador de Gavà -el seu predecessor- i a la vegada incorporar i activar propostes de la seva collita i particular visió d’entendre el bàsquet de formació, sempre d’acord i lligades a la filosofia del CCE Sant Lluís, que aposta pels valors propis de l’esport de la cistella i una innegociable voluntat inclusiva de tot aquell que vulgui practicar aquest joc. Les nostres portes sempre romanen obertes a tothom”.

Adrià Cabanillas, recordem, és llicenciat en fisioterapia, grau mitjà en esports (bàsquet) i també tècnic superior en coaching i psicología de l’esport. Per part seva, no ha tingut cap dubte a l’hora de renovar per la secció de bàsquet blava, “m’heu fet sentir com a casa, l’acollida des del primer moment va ser formidable i ja em sento un menorquí més. Al marge de que professionalment, les facilitats i la confiança per treballar aquí són absolutes”.

El català mantindrà i reforçarà la fòrmula “d’aprendre a competir des del creixement i la filosofia de l’esforç. Es tracta, com s’ha fet fins ara, d’empènyer des de baix, d’apassionar als més menuts en la pràctica del nostre esport perquè ells són el futur de la nostra piràmide”. Adrià Cabanillas, a la vegada que està tancant la temporada actual, ja ha iniciat el disseny estructural de la secció pel curs que ve. El repte, mantenir el creixement quantitatiu i qualitatiu impulsat per l’actual junta directiva, tot i les evidents dificultats de progrés i generació de recursos propis que suposen les limitacions en l’ús de les instal·lacions esportives municipals.

#somblaus #somblaves #comeonblues #IllesdeBàsquet

No Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.